Sponsor Me

Raised so far $
My goal $ 1217
Completed profile
Made a personal donation
Made an anonymous donation
Raised $200 (USD)

Oude motoren

Posted on Thursday 21st

Ik ben een fan van oude motoren. Dat is begonnen toen ik mijn eerste motor kocht, voor veel te veel geld; een Honda Magna uit 1987. Niet nieuw, met nukken en grillen, maar ik was er heel verguld mee. Ik reed er mee naar huis van Zwolle naar Amsterdam (destijds) en heb de hele snelweg in de vijfde versnelling gereden. Ik wist niets van een overdrive.... 

Na die eerste Honda volgenden er nog een paar magna's, ik kocht Virago's en reed op BMW's. Ik heb door de jaren heen geleerd mijn motoren te onderhouden. Ik spendeer er veel tijd op en mee, dus is het de moeite waard om ze goed te behandelen. Daar ben ik soms ook laks mee geweest - het is me wel eens gebeurd dat ik een blok in de soep heb laten draaien omdat ik het onderhoud niet serieus nam. Gelukkig zijn er nog voldoende oude motoren te koop. 

Ik heb echter niet meer lichamen. En ik kan er ook niet een lichaam bijkopen, mocht deze het niet meer doen. Je kunt gezond leven, regelmatig een checkup laten doen en je conditie op peil houden. Maar uiteindelijk moet je het doen met wat je nu hebt. 

En soms kun je er niks aan doen. Is het nu eenmaal zo dat je een nare ziekte krijgt. En dan ben ik blij dat er iemand bedacht heeft dat er onderzoek naar gedaan moet worden. Dat er een genezing gevonden moet worden. Dat dat de moeite waard is om geld voor in te zamelen. 

En doe ik daar aan mee. Doneer alsjeblieft. Maakt niet uit hoeveel. Je kunt altijd wel een paar euro missen.

 

Dank je wel.

Waarom The Distinguished Gentleman's Ride?

Posted on Sunday 17th

On Sunday the 24th of September, I will don my finest attire with my fellow men and women across the globe to join the fight with The Distinguished Gentleman’s Ride to raise awareness for prostate cancer and men’s mental health. But before I press my tweed and polish my boots, I need you to donate what you can for this meaningful cause and help me reach my goal.

For your uncles, your brothers, your fathers and friends. Donate what you can, for their lives need not end.

Misschien moet ik even vertellen waarom ik dit doe. Een dierbaar familie lid, mijn grote voorbeeld in mijn leven, is overleden aan prostaat kanker. Deze rit en dit event geeft mij de kans om iets te doen om het onderzoek naar deze vorm van kanker te ondersteunen. En ik doe dit niet alleen voor de mannen die hiermee geholpen zullen worden. Ook voor de partners van die mannen. En hun kinderen. Hun kleinkinderen.

Movember was voor mij altijd onmogelijk - ik heb al een knots van een snor en die ga ik echt niet afscheren aan het einde van de maand. Dit kan ik wel. En ik vraag iedereen die dit leest om een donatie. Hoe klein ook - je kunt altijd wel een paar euro missen.

Thanks.

My Sponsors

Thank you for all the donations thus far!

$123

Will I Am

Enjoy the ride for a good cause!

$119

Sdb - Richard Jansen

Hartstikke goed Arjen! Namens heel SDB wensen we je veel succes met de rit en de fondswerving. Super goed doel!

$79

Okke Van Meerwijk

Dag Arjan, goede zaak. Op dit moment krijgt mijn vader palliatieve behandeling i.v.m. prostaatkanker. We leven nu met elkaar in de reservetijd en hopen dat we toch nog een paar jaar samen van elkaar kunnen genieten! Laten we hopen mede door jouw initiatief snel een oplossing voor deze slopende rot ziekte zal worden gevonden!

$62

Anonymous

$62

Eric Torsing

$62

Ehbo 's Graveland

$50

Jeroen Heijning

Is het ook Zen, dat motoronderhoud?

$50

Anonymous

$49

Geert Van Der Sman

$31

Silvia Schilperoort

Goede aktie

$25

Noc Turna

Maak er een mooie rit van in je pressed tweed en polished boots.

$25

Anonymous

Good job, raise awareness!

$25

Arjen Reudink

$25

Anonymous

$25

Anonymous

$25

Jorg

Mooi dat je dit doet!

$25

Hilde Kist

Succes :-)

$24

Mario

Super dat je dit doet!

$24

Faatima Daha

Arjen, Heel veel succes! Topper!

$24

Irene Heemskerk

$12

Tom Van Leent

$12

Anonymous

$12

Anonymous

well done arjen, greets from Gertjan and have a good and nice cosy ride for it! enjoy!

$12

Anonymous

Tuurlijk Arjen, ik vind het zeer eervol om je te sponsoren. Heel veel success.

$12

Roderik Eikeboom

Goed initiatief en succes tijdens de dag zelf

$12

Hieronymos

Wel een nette BROEK aandoen. ;)

$12

Nursen Kaya

Local Ride Sponsors