Our goal

Raised so far

$

Our goal

$ 3756

Please review our Terms and Conditions and Privacy Policy for information on how we collect and use data.

Blog


DAF Helpende Handen Doneert €500,00

Friday 26th

DAF Motorclub ontvangt donatie van DAF Helpende Handen voor deelname aan de Distinguished Gentleman's Ride.
The Distinguished Gentleman's Ride verenigt klassieke en vintage motorrijders uit de hele wereld om geld en bewustzijn in te zamelen voor onderzoek naar prostaatkanker en de mentale gezondheid van mannen. Ook de DAF Motorclub draagt hier een steentje aan bij door als team mee te rijden en geld in te zamelen.
Prostaatkanker raakt veel mannen. De opa van DAF Motorclub voorzitter Bas Quist kreeg het, maar genas er gelukkig van. "Onderzoek is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat steeds meer mannen geholpen kunnen worden.", aldus Bas.

Vanuit de donatie van het PDC aan DAF Helpende Handen was nog één overhandiging over. Zodoende dat vandaag Bas de cheque van € 500,- van DAF Helpende Handen voorzitter Douwe Beckmann in ontvangst mocht nemen. Dit bedrag is reeds overgemaakt naar de actiepagina van de club. En uiteraard roepen we je op om onze motor-collega's te ondersteunen bij hun inzameling voor deze goede doelen. Je kunt ze steunen via deze pagina: https://lnkd.in/egMFiCV7

Alvast dank voor jouw bijdrage aan het onderzoek naar prostaatkanker en de mentale gezondheid van mannen.

 

Ook bedanken wij Orion Engineering voor hun gulle bijdrage van €104,00!!

DAF Motorclub Rijdt mee aan DGR 2024!

Wednesday 3rd

DAF motorclub (DMC) is een delegatie van de persooneelsvereniging van DAF TRUCKS NV, en zet zich actief in voor men's health!

Wij hebben een inzameldoel van €2500,00 gesteld voor ons team en gaan er voor!  Steun ons met deze missie zodat we een zo groot mogelijke bijdrage kunnen behalven voor DGR 2024.

Bedankt voor jullie steun!

Doe mee met ons team als we op onze motor rijden voor The Distinguished Gentleman's Ride!

Tuesday 26th Op zondag 19 mei 2024 rijden we samen met andere mannen en vrouwen over de hele wereld in The Distinguished Gentleman's Ride om namens Movember geld en bewustzijn in te zamelen voor prostaatkanker en de geestelijke gezondheid van mannen. Mannen sterven gemiddeld 6 jaar eerder dan vrouwen en dit om grotendeels te voorkomen redenen. Het aantal mannen dat lijdt groeit, en daar moeten we iets aan doen. Dus, voordat we onze tweed strijken en onze laarzen poetsen, vragen we u om samen met ons geld en bewustzijn in te zamelen voor deze doelen door te doneren wat u kunt voor dit zinvolle doel en om de mannen van wie we houden te helpen een gelukkiger en gezonder leven te leiden.

Our Donations


Daf Helpende Handen

Donation from DAF Helpende Handen

$534 USD
Bas

Succes en zet hem op Roland

$6 USD
Orion Engineering

Wij steunen graag een zo goed initiatief!

$112 USD
Anonymous

$22 USD
Bart Benthem

$22 USD
Hermen Dollekens

Goed bezig heren. Veel sterkte voor degene die zelf of familie/vrienden hebben die aan Prostaatkanker leiden.

$33 USD
Hein Wernaart

$22 USD
Remi Van Der Sloot

$21 USD
Akash Nair

Have a nice ride!

$11 USD
Anonymous

$45 USD
Ronald Van Knippenberg

Veel succes!!!

$22 USD
Anonymous

$23 USD
Anonymous

$23 USD